Lisäansioita erittäin joustavasti kunnon palkkioilla?

Miltä kuulostaisi hankkia lisäansiota sen verran ja silloin kuin sinulle sopii esimerkiksi opiskelun tai päätoimisen työsi ohessa?

Parkwashin pesutiimissä korvaustaso on erittäin hyvä ja työ hyvin joustavaa keikkatyöstä. Voit itse valita, milloin olet käytettävissä pesuja suorittamaan. Saat etukäteen tietää, paljonko pesuja sinulla on haluamanasi aikana suoritettavana. Näin aikaasi ei kulu turhaan ja pystyt suunnittelemaan päiväsi sen mukaan, kuinka paljon työtä on tarjolla.

Pesutehtävät sijoittuvat sovituille alueille oman liikkumiskykysi ja -halusi mukaan: voit pestä autoja esimerkiksi omassa kaupunginosassasi tai isommallakin alueella. Mitä isommalla alueella pystyt liikkumaan, sitä enemmän pesuja pystyt luonnollisesti suorittamaan. Kevyen pesuvarustuksen kanssa liikkuu helposti esimerkiksi polkupyörällä, mopolla tai moottoripyörällä. Pesutehtävien lisäksi tehtäviin voi sovitusti kuulua pesujen myymistä ja markkinoimista.

Meillä et myöskään tarvitse aiempaa kokemusta autojen pesemisestä, sillä koulutamme sinut tehtävään. Asiakastyytyväisyys ja laatu ovat meille tärkeitä, mutta lupaamme, että reippaalla asenteella onnistut varmasti, kunhan kykenet huolellisuuteen etkä kaihda hieman fyysistä työtä. Lisäetuna pääset nauttimaan ulkoilmasta ja harrastamaan hyötyliikuntaa!

Parkwash on alkuvaiheen startup-yritys ja tavoittelemme jatkuvaa kasvua, joten myös uutta tehtävää syntyy jatkuvasti. Kuulemmekin mielellämme, jos sinulla on erityisiä kiinnostuksen kohteita, taitoja tai ideoita.

Haemme pesijöitä erityisesti toiminta-alueellemme, joka kattaa tällä hetkellä useita kaupunginosia Helsingissä ja Espoossa sekä koko Kauniasten alueen. Tarkemman toiminta-alueen löydät Lisätietoa-sivulta. Voit toki ottaa myös yhteyttä, vaikka olisit kiinnostunut toiminnastamme lähinnä nykyisen toiminta-alueemme ulkopuolella.

Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä Facebookissa työhakemustemme kautta, niin kerromme mielellämme lisää. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro sähköpostissa ainakin nimesi, asuinpaikkasi, mahdollisesta työ- ja opiskelutilanteestasi sekä onko sinulla käytössäsi jokin kulkuväline (auto, mopo, polkupyörä ja/tai jokin muu).

 

Parkwash

Ylivoimaisesti helpoin tapa pesettää autosi.

  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.